Siguranța datelor, Termeni și condiții de utilizare

Siguranța datelor

Prin termenii și condițiile expuse, RoboSelf nu procesează și/sau stochează informații preluate din computerul dvs. decât în scopul obținerii rezultatelor oferite de robot (de exemplu, procesarea declarațiilor ANAF, operarea unui soft de contabilitate, etc).

Aceste precizări sunt valabile și în cazul unor sesiuni de instalare și/sau mentenanță realizate cu acordul și permisiunea clientului.

RoboSelf functioneaza ca operator de date cu caracter personal imputernicit. Astfel, prelucrarea datelor cu caracter personal se face doar în scopul termenilor definiți în acordul de licență.

RoboSelf este o soluție software automată alcătuită dintr-un program instalat pe calculatorul clientului, împreună cu soluția online ( www. roboself.com).

Programul instalat este un Robot UiPath: acesta oferă tehnologia pentru automatizare a acțiunilor executate pe computer.

Soluția online este alcătuită dintr-un sistem de prelucrare găzduit în cloud împreună cu o interfață web care interacționează cu robotul. Aceasta interfața folosește conturi protejate cu parole, informațiile de acces fiind stocate în mod securizat folosind serviciul Google denumit Firebase.
RoboSelf folosește Amazon Web Services ca soluție de găzduire pentru serviciile cloud: acest serviciu este liderul mondial pentru siguranța și securitatea datelor din cloud (acest contul este protejat printr-un sistem de autentificare în doi pași).

Serverele pe care datele cu caracter personal sunt prelucrate nu sunt accesibile în mod public, ci decât prin SSH, folosind chei publice de autentificare.

Termeni și condiții de utilizare

Roboself oferă utilizatorilor 3 documente care descriu termenii și condițiile de utilizare.

Aceste documente trebuiesc acceptate înainte de folosirea robotului (în procesul de creare al contului).

Ulterior pot fi revizuite în pagina de Profil a fiecarui cont: această pagina se poate accesa printr-un click pe iconița de profil din stânga-sus și apoi click pe Contul meu.

Cele 3 documente sunt:

Termenii de funcționare ai contractului de lucru dintre RoboSelf si clienții săi.
Legislația privind protecția Datelor cu Caracter Personal (GDPR) și cum se aplică aceste norme pentru clienții RoboSelf.