Ce este RoboSelf: Introducere

Ce face RoboSelf, ce sunt Robotic Personal Assistants, UiPath și Limbajul natural

Roboself oferă roboți software care execută sarcinile repetitive din job-ul tău: salvează timp și bani prin reducerea numărului de ore de muncă monotonă.

Suntem un start-up de automatizări software, momentan ne concentram pe domeniul de contabilitate și ajutăm clienții nostri prin salvarea timpului dedicat operațiunilor repetitive.

Facem acest lucru folosind technologia Robotic Personal Assistants și UiPath, oferind un robot cu care poți comunica într-un limbaj natural.

Aici poți vedea un video de prezentare.

Robotic Personal Assistants

 

Asistenții personali robotizați reprezintă un software de automatizare care utilizează un computer la fel ca o persoană, folosind același aplicații ca și ține: Adobe Reader, Chrome, soft-ul tău de contabilitate, Word, Excel, etc. Roboții primesc instrucțiunile printr-un limbaj natural (ca o discuție pe whatsapp) și apoi execută aceste cerințe foarte rapid prin automatizare.

Exemplu : Un robot va scana un folder cu declarații fiscale, va identifica automat fișierele ce pot fi prelucrate și care este progresul lor actual, va raporta informațiile găsite și apoi confirmă cu dumneavoastră dacă se poate apuca de pașii următori de executat. Dacă este nevoie de informații suplimentare, robotul vă va întreba.

La fiecare 100 de declarații fiscale ce trebuiesc procesate și trimise, Roboself vă salvează între 5 și 7 ore de muncă.

UiPath

 

Companie românească și lider global în zona de automatizări software, oferă technologia care dă posibilitatea de a controla un computer în mod automat, în funcție de un set de instrucțiuni.

 

Limbaj Natural

 

Roboself comunică cu utilizatorii săi prin limbaj natural : că într-o conversație pe Whatsapp.

Stilul comenzilor primite este neformal, robotul va căuta să înțeleagă intenția utilizatorului. 

Există multe feluri de formulare care duc la același rezultat :

  • Care este starea declarațiilor sau stare decl 
  • Trimite declarații sau upload declarații
  • Backup balanță sau salvează balanță

Limbajul natural generează diferite moduri de a filtra rapid anumite cerințe :

  • Dintr-o listă de 3 firme cu nume diferite ( Pantofi Impex srl, Ascensoare srl și Gazeta Sportivă srl) o comandă că stare declarație pantofi va rezulta în listarea progresului făcut în declarațiile firmei Pantofi Impex srl
  • Dintr-o listă de 10 firme cu progres diferit în lista de declarații se pot selecta comenzi că depune declarații fără recipisa
  • Se pot selecta luni diferite de contabilitate : rezumat case marcat 04
  • Se pot exclude declaratii de la lista de procesare : exclude declaratii 123123123